Radio mot bättre vetande

Imorgon börjar jag sända folkbildande humor i radio! Programmet heter Mot Bättre Vetande och sänds udda torsdagar klockan 20. Vad är det för kanal? Jo, Radio AF såklart. Kanalen som sänder via radioaf.se och på fm-frekvens 99.1 MHz över Lund med omnejd. Kanalen där jag tidigare sänt tyskradio, science fiction-radio och producerat radiojulkalender. Kanalen där storheter som Jesper Rönndahl, Anders & Måns och Rakel Chukri började sina karriärer.

Mot Bättre Vetande har redan sänts en termin utan mig. Denna termin satsar vi mycket på förinspelade sketcher, och man kommer under hösten kunna stifta bekantskap med karaktärer som norrlänningen i Skåne, den peppande domedagssekten och konspirationsteoretiker Julian Lasagne.

Höstens premiäravsnitt kommer avhandla ämnen såsom nödvändigheten i förnedrande nollningar. Så frågar vi oss också om kroppen verkligen är så intelligent designad, och för alla ni som inte kan engelska har jag översatt och spelat in svenska versioner av några av våra mest älskade musikstycken (först ut är Lady Gaga!).

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s