Bra start på dagen, halleluja!

I morse vaknade jag av att det ringde på dörren. Mycket förvånad och förvirrad stiger jag upp. Klockan är kvar i elva, vem skulle få för sig att höra av sig vid sådan okristlig tid? Väl insvept i  mitt påslakan gick jag och öppnade dörren för två krulliga pensionärer. Det visade sig komma från Jehovas vittnen och ville prata med mig om Gud. Så nyvaken att jag knappt kunde fokusera blicken fick jag tacka och säga att vi nog inte var intresserade, men tog med glädje emot två nummer av Vakttornet. Därför har jag kunnat läsa en intressant artikel om Borneos näsapor till frukost. Vad näsapor har med Tusenårsriket att göra övergår mitt förstånd, men å andra sidan har jag inte läst hela artikeln än. Jag gissar att slutklämmen är att Gud minsann är en trevlig prick som skapat näsaporna till människornas behag.

Så, med en sådan bra start på dagen, kan det alls bli bättre? Jovisst! Under natten (dvs morgonen för alla andra) har jag fått massor med sms. Det bästa av dem gratulerade mig till att ha blivit nominerad i inte mindre än två kategorier till Radio AF:s radiopris!

De två senaste åren har jag sänt ett gäng olika program i Nordens största studentradio, och Radio AF:s Julkalender som jag och en vän producerat har blivit nominerad både för årets ljudbild och för årets producent. De utan tvekan coolaste kategorierna!

Kan en dag starta bättre? Bli creddad för hårt arbete, OCH få veta att Jesus älskar mig?

Annonser

One thought on “Bra start på dagen, halleluja!

  1. […] ni kanske vet blev jag nominerad till två radiopriser från Radio AF, Nordens största studentradio där jag varit aktiv i några […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s